Dr. Rudolph TanziDr. Deepak ChopraProf. dr. Philip Scheltens. Deze drie wereldwijd bekende sprekers zijn op 5 juni 2015 in Amsterdam om hun vernieuwende en baanbrekende inzichten over de ziekte van Alzheimer met u te delen.

Een select panel maakt de vertaalslag van innovatieve benaderingen van de ziekte van Alzheimer naar de praktijk. En staatssecretaris drs. Martin van Rijn geeft zijn visie op integrative care. Bekijk hier alle sprekers.

U bent van harte uitgenodigd deze andere kijk op Alzheimer en brain health te beleven. Ga mee de diepte in, langs state-of-the-art onderzoek en maak kennis met hoopvolle inzichten.

Schrijf u nu in voor dit bijzondere symposium en ga samen met de sprekers en panelleden de verbindende dialoog aan.

Initiatiefnemer en sponsor
Fred Matser (Fred Foundation) is initiatiefnemer en sponsor van het Alzheimer Symposium dat samen met BeBright en Alzheimer Nederland wordt georganiseerd.

Waarom dit symposium?
1 op de 5 mensen krijgt een vorm van dementie. In 2055 zijn er 690.000 mensen met dementie in Nederland (prognose Alzheimer Nederland). Innovatieve benaderingen voor de ziekte van Alzheimer zijn noodzakelijk. Het symposium Alzheimer: the Future of Brain Health biedt u een meerlagige zienswijze over de oorzaak en aanpak van de ziekte van Alzheimer.

Voor wie?
Beslissers in de zorg, medisch bestuurders, medisch professionals en zorgprofessionals.

Raad van aanbeveling

Onderstaande personen onderschrijven het belang van het Alzheimer Symposium ‘The Future of Brain Health’:

– Herman Wijffels
Econoom, voormalig voorzitter hoofddirectie Rabobank, voormalig voorzitter SER, hoogleraar Duurzaamheid en Maatschappelijke Verandering aan de Universiteit van Utrecht

– Willemijn Verloop
Vice president War Child Nederland, oprichter & directeur Social Enterprise NL, partner Social Impact Ventures

– Peter Bakker
Voormalig CEO TNT, voorzitter War Child Nederland, president & CEO World Business Council for Sustainable Development

– Paul Fockens
Professor & voorzitter afdeling Gastro-enterologie & Hepatologie AMC Amsterdam

– Pim van Lommel
Cardioloog, schrijver Eindeloos Bewustzijn ‘Een wetenschappelijke visie op de bijna-doodervaring’

– Johannes Witteveen
Econoom, voormalig vice premier, voormalig Minister van Financiën, voormalig directeur van het Internationaal Monetair Fonds

– Bob Pinedo
Medisch oncoloog, klinisch kankeronderzoeker, buitengewoon hoogleraar John Hopkins University, bestuursvoorzitter International Advisory Board Imaging Center VUmc

– Ria Bremer
Journalist en tv presentator